Αρχείο κατηγορίας Προγράμματα

«Ο Μαγικός Αριθμός 7»

Στα Πλαίσια του προγράμματος «Ο μαγικός αριθμός 7» επισκεφτήκαμε θρησκευτικά μνημεία τα οποία αποτελούν σημεία αναφοράς της πόλης μας.

Από το Βήμα του Αποστόλου Παύλου στο Μεντρεσέ Τζαμί και στην Εβραϊκή Συναγωγή. Μάθαμε για το ταξίδι τους στην ιστορία, τις αλλαγές που υπέστησαν μέχρι την τελική τους μορφή και χαρήκαμε τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του καθενός απ” αυτά.

1  2

3  4

5  6

7

Βήμα Αποστόλου Παύλου

Μεντρεσέ Τζαμί

Εβραϊκή Συναγωγή

«Τα Θαύματα του Κόσμου»

Στα πλαίσια του προγράμματός μας «Τα Θαύματα του Κόσμου», οι μαθητές της Ε2 τάξης σε συνεργασία με τη ζωγράφο της πόλης μας κ. Σιδηροπούλου – Καραμήτσου και τη δασκάλα της τάξης τους κ. Μεδίτσκου Γιαννούλα εξέφρασαν τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες δίνοντας χρώμα και σχήμα σε διάφορα μνημεία αρχαία και σύγχρονα μέσα από κολάζ και υπέροχες ζωγραφιές…

14.jpg1  8

  ΑΡΧΑΙΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΟΑΖ  ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΟΛΑΖ

Μαυσωλείο Αλικαρνασσού  ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ

Φάρος Αλεξάνδρειας  Πυραμίδες Αιγύπτου

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Πανελλήνιο Συνέδριο: «Νέος Παιδαγωγός» – Παρουσίαση

Πρακτικά Συνεδρίου

1η Συνεδρίαση Δ. Σ. Παίδων Βέροιας

Στο Δημαρχείο, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, θα πραγματοποιηθεί η 1η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παίδων Βέροιας, στις       11-12-2017 ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00,

dimarxeio_verias με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

 

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΕΜΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
2ο 1.«α.Άστεγοι και β. Αδέσποτα ζώα»

 

2.«Γίνε εσύ η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο»

1.Νακίτσας Γεώργιος

(τακτικό μέλος)

2. Σίμος Αντώνης

(αναπληρωματικό μέλος)

1ο «Η πόλη μου» Μπατάνης Βασίλειος
3ο 1.«Βέροια –η πόλη μου»

 

2. «Η Βέροια»

1.Λυκοστράτη Αθανασία

(τακτικό μέλος)

2.Μουρατίδου Αικατερίνη

(αναπληρωματικό μέλος )

 ……..  …………………………………………..  ……………………………………………

1ο Δ. Σ. ΠΑΙΔΩΝ. pdf

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΟΣΧΟΥ

Τα κατορθώματα μιας δροσοσταλιάς

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο ΚΠΕ Νάουσας

Το Περιβαλλοντικό Κέντρο Νάουσας επισκέφτηκαν οι μαθητές/τριες της  Α΄ τάξης  του σχολείου μας στις 22 Νοεμβρίου και συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Τα κατορθώματα  μιας  δροσοσταλιάς ». drosostalia

Μετά την αφήγηση του παραμυθιού σε ψηφιακή μορφή  στο χώρο του  ΚΠΕ,  επισκέφτηκαν τον τόπο που έδρασε σύμφωνα με το παραμύθι η Δροσοσταλιά, το άλσος του Αγίου Νικολάου, ένα χώρο κατάφυτο από αιωνόβια πλατάνια  όπου και  υλοποιήθηκαν  οι δραστηριότητες.

Με την επιστροφή τους στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης αποτύπωσαν  στο χαρτί εικόνες από τις δραστηριότητες στο πεδίο δράσης.

Οι μικροί μαθητές με  Παιχνίδι  και   Ζωγραφική ευαισθητοποιήθηκαν  πάνω στην αξία του νερού και  στις  προϋποθέσεις ανάπτυξης του δάσους, και επέστρεψαν στο σχολείο γεμάτοι από εμπειρίες στη φύση.

 

Κ.Π.Ε. Νάουσας

Δημοτικό Συμβούλιο Παίδων Δήμου Βέροιας

O Δήμος Βέροιας, η Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης και οι Σχολικοί Σύμβουλοι Ημαθίας, επιθυμώντας να αναδείξουν και να στηρίξουν   στην πράξη μία από τις τέσσερες βασικές αρχές (άρθρο 12) της Διεθνούς  Σύμβασης (1989) για τα Δικαιώματα του Παιδιού, αποδέχονται την παρούσα  πρόταση  εφαρμογής εκπαιδευτικού προγράμματος που κατέθεσε και στους τρεις φορείς ο πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας Νίκος Μαυροκεφαλίδης …

… Η πρόταση απευθύνεται  σε μαθητές ΣΤ΄ τάξης  των  Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Βέροιας και αφορά  τη Σύνοδο του  «1ου Δημοτικού Συμβουλίου Παίδων Δήμου Βέροιας» ως ένα ενδιαφέρον εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Σκοπός του προγράμματος είναι να επιλεγούν από τους μαθητές της ΣΤ΄τάξης των Δημοτικών Σχολείων Δήμου Βέροιας οι Παίδες  «Δημοτικοί Σύμβουλοι» και με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και των συνεργαζόμενων Εκπ/κών Φορέων, να οριστικοποιηθεί η ημέρα της Πανηγυρικής Συνόδου στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, στις 11 Δεκεμβρίου 2017, ημέρα Δευτέρα και από ώρα 10.00 έως 14.00.

Στο «Δημοτικό Συμβούλιο Παίδων» θα συμμετέχουν 28 τακτικά μέλη, ως εκπρόσωποι των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Βέροιας (ένα μέλος από κάθε σχολείο) και 28 αναπληρωματικά μέλη.

Μέσω της συγκρότησης του «Δημοτικού Συμβουλίου Παίδων», το πρόγραμμα στοχεύει στην ενίσχυση του ενδιαφέροντος των παιδιών για τα κοινά του Δήμου τους και της βιωματικής δράσης τους που προσομοιάζει στη λειτουργία του σημαντικότερου τοπικού πολιτικού σώματος που είναι το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας.

Η εφαρμογή του προγράμματος θα δώσει τη δυνατότητα στα παιδιά μέσα από ένα πλαίσιο θεμάτων να παρουσιάσουν δημόσια, στην  ολομέλεια του «Δημοτικού Συμβουλίου Παίδων»,  τις δικές τους σκέψεις, θέσεις ,απόψεις, επιθυμίες, προτάσεις και να μυηθούν στις αξίες, στις πρακτικές και στις δυσκολίες της δημοκρατίας, ως τρόπου συλλογικής διαβούλευσης, διευθέτησης και επίλυσης ζητημάτων που απασχολούν τους δημότες όλων των ηλικιών.

Σκοπός του «Δημοτικού Συμβουλίου των Παίδων» δεν είναι να προβληθούν κάποια ατομικά ή, έστω, στενά  τοπικά, κοινωνικού χαρακτήρα, αιτήματα και να βρουν άμεσα τη λύση τους. Τα παιδιά «Δημοτικοί Σύμβουλοι» μαθαίνουν μέσα από την όλη διαδικασία ότι τα όποια αιτήματα και οι προβληματισμοί πρέπει να συζητούνται και ότι μέσα από τη ζύμωση, που συνεπάγονται οι δημοκρατικές διαδικασίες, κάποια από αυτά μπορεί και να βρίσκουν τελικά τη λύση τους …

siskepsi gia ds paidon

H Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

Πρόγραμμα Μαθημάτων Κολύμβησης

Με μεγάλο ενθουσιασμό συμμετέχουν  οι μαθητές της Γ΄ Τάξης του σχολείου μας στο Πρόγραμμα Κολύμβησης του ΥΠ.Π.Ε.Θ. 2017-18.

Πρόγραμμα Κολύμβησης

Το πρόγραμμα συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά με βασικό στόχο την απόκτηση κολυμβητικής παιδείας και επάρκειας στο σύνολο του μαθητικού πληθυσμού και ειδικότερους σκοπούς τους εξής:

  • την απόκτηση βιωματικής γνώσης των βασικών κανόνων ασφαλείας και υγιεινής,
  • το χειρισμό έκτακτων καταστάσεων γύρω και μέσα στο υδάτινο περιβάλλον,
  • την αποφυγή του πνιγμού,
  • την ανάπτυξη της αυτοπεποίθησης μέσα στο νερό,
  • την εξάσκηση των βασικών κολυμβητικών δεξιοτήτων,
  • την εξοικείωση των παιδιών με το υδάτινο στοιχείο μέσα από το παιχνίδι και τη ψυχαγωγία,
  • την υιοθέτηση συμπεριφοράς σεβασμού προς τον εαυτό τους, τους άλλους και το περιβάλλον.                                                                                                                                               IMG_0836.jpg1  IMG_0839.jpg2
  • IMG_0850.jpg3  IMG_0854.jpg4
  • IMG_0858.jpg5  IMG_0861.jpg6
  • IMG_0868.jpg8  IMG_0869.jpg9

 

Καλό Καλοκαίρι!

Με καλή διάθεση και κέφι, τα παιδιά της Β΄ τάξης γιόρτασαν το τέλος της σχολικής χρονιάς χορεύοντας, τραγουδώντας και παίζοντας θέατρο στην αυλή του σχολείου.

Λίγο πριν ευχηθούμε και επίσημα «καλό καλοκαίρι» σε όλους, παρουσιάσαμε τα προγράμματα διατροφής (τάξεις Β1 & Β2) και συναισθημάτων (Α΄ τάξη) που δουλέψαμε στη διάρκεια της χρονιάς.

Το σημαντικότερο στοιχείο αυτής της εκδήλωσης αποτελεί το γεγονός ότι δόθηκε στα παιδιά η ευκαιρία να ζήσουν μια άλλη πλευρά του σχολείου, πιο ευχάριστη και πιο δημιουργική. Τα παιδιά το διασκέδασαν και ένιωσαν υπερήφανα για την προσπάθειά τους. Το ίδιο και εμείς οι μεγάλοι για τα παιδιά μας.

Ευχαριστούμε θερμά όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

«ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ»

DSCF6299.jpg 1 DSCF6302

2o Dimotiko 1367.jpg 2 2o Dimotiko 1308.jpg 1

2o Dimotiko 1368.jpg 7 2o Dimotiko 1437.jpg 8

 

Παρουσίαση Προγράμματος Αγωγής Υγείας

Τη Δευτέρα 6 Ιουνίου τα παιδιά   της Α΄ τάξης παρουσίασαν στην αυλή του σχολείου τη δραστηριότητα  « Συναισθήματα » που πραγματοποίησαν στο μάθημα της Ευέλικτης ζώνης του προγράμματος  Αγωγής Υγείας   με τίτλο «αισθάνομαι,  αισθάνεσαι,   αισθάνεται?»

Mε ποιήματα, τραγούδια, θεατρικό δρώμενο  και χορό έστειλαν τα δικά τους μηνύματα και προβληματισμούς για τα συναισθήματα, γιατί η αποδοχή  και η διαχείριση των συναισθημάτων μας  καθορίζει τις σχέσεις στην προσωπική μας ζωή και στο σχολικό μας περιβάλλον.

Ζωγραφίζοντας με τους γονείς!

Την Τετάρτη 11 Ιουνίου, στις 6 το απόγευμα, οι μαθητές της Δ” τάξης μαζί με τους γονείς τους ήρθαν στο σχολείο για να ζωγραφίσουν παρέα!

Η δραστηριότητα αυτή έγινε στα πλαίσια του προγράμματος της τάξης «Μεγάλοι Ζωγράφοι! – Εμείς!».

Οι μαθητές με τη δασκάλα τους γνώρισαν, κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, μεγάλους ζωγράφους και τις τεχνοτροπίες τους. Έπειτα ζωγράφισαν γνωστά έργα τους, αξιοποιώντας τις νέες τους γνώσεις, και την Τετάρτη το απόγευμα και την Πέμπτη το πρωί παρουσιάστηκαν τα έργα τους σε έκθεση στο σχολείο.

Παρέα με τους γονείς τους, οι μικροί καλλιτέχνες, ζωγράφισαν για το καλοκαίρι.

Στη δραστηριότητα αυτή συμμετείχε και η τρίτη τάξη, κάνοντας οι μαθητές με τους γονείς τις δικές τους ζωγραφιές για το καλοκαίρι!

DSC02474 DSC02475 DSC02476 DSC02483 DSC02484 DSC02485

Το 2ο Δημοτικό Σχολείο με Βεροιώτες Συγγραφείς

Στα πλαίσια της δράσης «Γνωρίζω Ντόπιους Συγγραφείς», οι μαθητές του σχολείου μας (Ε΄ τάξη) ήρθαν σ? επαφή (κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2013-14)  με συγγραφείς του τόπου μας και  το έργο τους? Συζήτησαν, προβληματίστηκαν, διασκέδασαν,  συνδημιούργησαν?

1. Τάρη Ελισάβετ

tarh

«?Σίγουρα μας καθορίζουν οι επιλογές, αλλά παίζει ρόλο και η τύχη?

?Είναι σπουδαίο το ταλέντο, αλλά χρειάζεται και να καλλιεργηθεί?

?Ο καλός συγγραφέας γίνεται, καλλιεργώντας τα ταλέντα του?

?Αισθάνομαι ωραία όταν διαβάζω ένα καλό βιβλίο, ταξιδεύω…

?Το βιβλίο είναι μια βάρκα για ταξίδι στη φαντασία?

?Να διαβάζετε, να διαβάζετε, να διαβάζετε?

?Να διαβάζετε πολλά παραμύθια για να ? μεγαλώσει η φαντασία σας?

?Φαντασία!!! Δώστε φτερά και ορίζοντες στη φαντασία. Η φαντασία διαμορφώνει χαραχτήρες?

?Η Ευτυχία βρίσκεται στα πολύ απλά πράγματα?»

http://users.sch.gr/elisavettar/?page_id=170

Η μάγισσα Σουσουρέλα και οι αριθμοί

Σουσουρέλα – Παιδικό τραγούδι

2. Ιεροπούλου  Εύα

ieropoulou

«?Το να γράφεις είναι ένα καταφύγιο, μια φωλιά, ένα κουκούλι, που μπαίνεις και δε σε πειράζει κανείς και τίποτα. Ξεχνιέσαι!…

?Μια εσωτερική ανάγκη να βρεθείς σ? έναν κόσμο που είναι φτιαγμένος από σένα για σένα, πιο προσωπικός, πιο ήρεμος και ασφαλής…

?Γράφοντας ένα βιβλίο το πρώτο πράγμα που θέλω, είναι να με κάνει να γελάω?

?Αυτά που έχουμε σαν αξίες και τα πιστεύουμε, δε χρειάζεται να τ? αλλάζουμε για ν? αρέσουμε στον έναν ή τον άλλον?

?Άλλος γεννιέται με το ταλέντο για να γίνει συγγραφέας κι άλλοι θα γράψουν πάρα πολύ, αλλά μπορεί να μη γίνουν συγγραφείς?

?Είναι και θέμα δουλειάς: Αν δεν έχω διαβάσει βιβλία, αν δεν έχω πάρει ιδέες, αν δεν έχω δουλέψει ? πώς θα γίνω συγγραφέας;?

?Να διαβάζετε, προσπαθώντας να κάνετε κάποιες ποιοτικές επιλογές?

?Γράψτε τις ιστορίες σας. Αφήστε τις στην άκρη.  Αφήστε να περάσει λίγος χρόνος, να μεγαλώστε λίγο ? Ξαναρίξτε μια ματιά? Ξαναφτιάξτε το! παλέψτε με το κείμενο! Δουλέψτε το! Κάντε μία, δυο, τρεις, πέντε προσπάθειες, μέχρι ? ν? αρέσει σ?  εσάς. Αυτό είναι το κριτήριο: Ν? αρέσει σ? εσάς! ?

?Το σημαντικό είναι να πιστεύουμε ότι τα πράγματα μέχρι ένα βαθμό μπορούμε να τα καθορίσουμε εμείς?»

http://evaieropoulou.gr/

3. Τσιάμη Σοφία

tsiami

«?Λατρεύω τα βιβλία. Από μικρή διάβαζα πολλά βιβλία.  Αν μ? αφήσετε σ? ένα βιβλιοπωλείο ή μια βιβλιοθήκη, μπορεί να ξεχαστώ και να φύγω την επόμενη μέρα?

?Γράφω για θέματα που μ? αρέσουν ή που έχω να πω κάτι γι? αυτά…

?Το τελικό αποτέλεσμα των βιβλίων μου είναι ξεκάθαρο απ? την αρχή. Ξέρω τι θέλω να πω, ποιο είναι το μήνυμα ή σκοπός. Στη συνέχεια το στήνω (αρχή ? μέση ?τέλος). Μετά το δουλεύω ξανά και ξανά μέχρι να φτάσει να είναι ένα ωραίο ανάγνωσμα?

?Ο καλός συγγραφέας γεννιέται μ? ένα χάρισμα που μπορεί να το χουμε όλοι μέσα μας. Σε κάποιους έρχονται κάποιες συγκυρίες ή αφορμές που το κάνουν να εκδηλωθεί και σ? άλλους μπορεί να μην έρθουν ποτέ…

?Αλλά ο συγγραφέας  πρέπει και να γίνει. Να διαβάσει, να δουλέψει, να καλλιεργήσει το χάρισμά του?

?Τα βιβλία μας χαλαρώνουν, μας  ξεκουράζουν, μας διδάσκουν, μας ταξιδεύουν, μας προβληματίζουν, μας δείχνουν δρόμους, πλαταίνουν τους ορίζοντες και τη φαντασία μας?

?Να διαβάζετε. Να διαβάζετε πολλά βιβλία. Να πηγαίνετε στα βιβλιοπωλεία, στις βιβλιοθήκες, να παρακολουθείτε εκδηλώσεις. Βάλτε το βιβλίο στη ζωή σας και στη ζωή των ανθρώπων γύρω σας?»

http://www.verianet.gr/post/27493:beroia:-i-sofia-tsiami-paroysiase-to-“ena-agori…-enas-psaras…-dyo-oneira”-(binteo)

https://www.youtube.com/watch?v=LUMkpcTvJcQ

 

4. Πρωτοψάλτου Χρυσάνθη

protopsaltou

«?Παρατηρώντας καθημερινά τους ανθρώπους και τα πράγματα, διαπιστώνεις ότι ακόμα κι αν φαίνονται ίδια, είναι και λίγο διαφορετικά. Αλλάζουν?. Αυτό δημιουργεί σκέψεις και ιδέες ?

?Μπορεί μια ιστορία να ξεκινήσει κάπως και να καταλήξει κάπως αλλιώς ? ν? αλλάξει το θέμα ή να της μείνουν μόνο οι ήρωες?

?Ο καλός ποδοσφαιριστής, αν δεν του έδιναν ποτέ μια μπάλα ή αν δεν τον πήγαιναν ποτέ στο γήπεδο, θα γίνονταν καλός;

?Μπορεί κάποιοι άνθρωποι να έχουν ένα ταλέντο, αλλά αν δεν το καλλιεργήσουν θα μείνει στο ντουλάπι?

?Το διάβασμα αναπτύσσει τη φαντασία και μας κάνει να ταξιδεύουμε?

?Οτιδήποτε σας συμβαίνει ή σας κάνει εντύπωση, μην το αφήνετε έτσι. Σκεφτείτε το άλλη μια φορά, μπορεί μ? αυτό να φτιάξετε μια ιστορία ή να σας φτιάξει αυτό μια ιστορία?

?Νομίζω ότι η επιλογή μας καθορίζει. Μπορούμε ν? αλλάξουμε και να βελτιώσουμε πολλά πράγματα, όσο δύσκολες κι αν είναι οι συνθήκες γύρω μας?»

https://chrysanthethestoryteller.wordpress.com/

5. Δόμανου Ελένη

domanou

«?Γράφοντας, το ίδιο το θέμα ή το γραπτό, σε οδηγεί σε μονοπάτια που αρχικά δεν είχες φανταστεί?

?Ο καθένας μας μπορεί να γίνει καλός συγγραφέας, αρκεί να το θέλει πραγματικά?

?Για να γράψουμε  χρειάζονται γνώσεις, φαντασία, όρεξη για δουλειά και πάθος για δημιουργία?

?Το διάβασμα είναι πολύτιμο δώρο, ολοκληρώνει την προσωπικότητά μας, εκπαιδεύει το μυαλό μας, μας προσφέρει πολύτιμες γνώσεις, μας συντροφεύει, μας ψυχαγωγεί?

?Το βιβλίο είναι ένα παράθυρο στον κόσμο?

?Το βιβλίο είναι ο καλύτερός μου φίλος και ξέρω ότι δε θα με προδώσει ποτέ?

?Τα πιο πολλά πράγματα εξαρτώνται από μας τους ίδιους, περνάνε απ? το χέρι μας?

?Τις περισσότερες φορές το μέλλον μας εξαρτάται απ? το αν θα κάνουμε σωστές ή λάθος επιλογές?»

Τόσα λίγα για πολύ καιρό

Αγγίζοντας το αύριο

6. Γκόρης Μιχαήλ

gkoris

«Εγώ αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω. Είχα ξεκάθαρο στο μυαλό μου μόνο το θέμα. Δεν σκέφτηκα ποια θα είναι η αρχή, ποια η μέση και ποιο το τέλος. Οι ιδέες γεννιούνταν μόνες τους στο μυαλό μου. Εγώ τις τιθάσευα, μετατρέποντάς τις σε γραπτό λόγο?

? Έχω διαβάσει τους Έλληνες κλασσικούς και πολλά βιβλία νομικά, πολιτικά, κοινωνιολογίας, ψυχολογίας  και ιστορίας?

?Είμαι 85 χρονών. Τα βιώματά μου (πόλεμος, κατοχή, εμφύλιος?) είναι χαραγμένα βαθιά στη μνήμη μου.  Οι εμπειρίες μου, οι αξίες μου, τα πιστεύω μου, όλα αυτά που διάβασα? σίγουρα περνάνε και στα βιβλία μου?

?Βάζω τους ήρωες των έργων μου που είναι φανταστικοί οι περισσότεροι, να ζουν, να κινούνται και να δρουν  μέσα σ? ένα αληθινό ιστορικό πλαίσιο?

?Τα βιβλία προσφέρουν γνώσεις, ψυχαγωγούν, προβληματίζουν, μεταδίδουν ιδέες και μηνύματα? αλλά τελικά το τι θα κερδίσει απ? αυτά ο αναγνώστης ,  εξαρτάται κι απ? αυτόν τον ίδιο…

?Ο καθένας επιλέγει τα βιβλία που του αρέσουν και του ταιριάζουν. Ο καθένας κάνει την επιλογή του. Εμένα μου αρέσει να με ηρεμούν, να ξυπνούν μέσα μου τον έρωτα και το ρομαντισμό, να τα διαβάζω ευχάριστα?

?Στη ζωή μας παίζει ρόλο και η επιλογή και η τύχη. Αλλά η τύχη από μόνη της δεν αρκεί αν δεν τη βοηθήσουμε κι εμείς?

?Η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς, αρκεί να μπορούν ν? ανταποκριθούν σ? αυτό που τους προσφέρει».

Εγώ ο Ορφέας

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ντόπιους συγγραφείς, στο Wiki της Ημαθίας:

http://wiki.libver.gr/