Αρχείο μηνός Ιούνιος 2016

Καλό Καλοκαίρι!

Με καλή διάθεση και κέφι, τα παιδιά της Β΄ τάξης γιόρτασαν το τέλος της σχολικής χρονιάς χορεύοντας, τραγουδώντας και παίζοντας θέατρο στην αυλή του σχολείου.

Λίγο πριν ευχηθούμε και επίσημα «καλό καλοκαίρι» σε όλους, παρουσιάσαμε τα προγράμματα διατροφής (τάξεις Β1 & Β2) και συναισθημάτων (Α΄ τάξη) που δουλέψαμε στη διάρκεια της χρονιάς.

Το σημαντικότερο στοιχείο αυτής της εκδήλωσης αποτελεί το γεγονός ότι δόθηκε στα παιδιά η ευκαιρία να ζήσουν μια άλλη πλευρά του σχολείου, πιο ευχάριστη και πιο δημιουργική. Τα παιδιά το διασκέδασαν και ένιωσαν υπερήφανα για την προσπάθειά τους. Το ίδιο και εμείς οι μεγάλοι για τα παιδιά μας.

Ευχαριστούμε θερμά όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

«ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ»

DSCF6299.jpg 1 DSCF6302

2o Dimotiko 1367.jpg 2 2o Dimotiko 1308.jpg 1

2o Dimotiko 1368.jpg 7 2o Dimotiko 1437.jpg 8

 

Παρουσίαση Προγράμματος Αγωγής Υγείας

Τη Δευτέρα 6 Ιουνίου τα παιδιά   της Α΄ τάξης παρουσίασαν στην αυλή του σχολείου τη δραστηριότητα  « Συναισθήματα » που πραγματοποίησαν στο μάθημα της Ευέλικτης ζώνης του προγράμματος  Αγωγής Υγείας   με τίτλο «αισθάνομαι,  αισθάνεσαι,   αισθάνεται?»

Mε ποιήματα, τραγούδια, θεατρικό δρώμενο  και χορό έστειλαν τα δικά τους μηνύματα και προβληματισμούς για τα συναισθήματα, γιατί η αποδοχή  και η διαχείριση των συναισθημάτων μας  καθορίζει τις σχέσεις στην προσωπική μας ζωή και στο σχολικό μας περιβάλλον.

Αποτελέσματα στίβου Δημοτικών Βέροιας 2015-2016

Απ’ το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Ημαθίας κοινοποιήθηκαν τα αποτελέσματα αθλοπαιδειας στίβου δημοτικών Σχολείων Βέροιας, που έγιναν στις 26-5-2016:

Αποτελέσματα στίβου ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ 2015-16