Η δωρεά βιβλίων στη σχολική βιβλιοθήκη αποτελεί έναν πολύτιμο πόρο που εμπλουτίζει την εκπαιδευτική εμπειρία των μαθητών μας, ενθαρρύνει τη φαντασία, την περιέργεια και την αγάπη τους για το παιδικό βιβλίο. Οι δωρεές βιβλίων συμβάλλουν στη διατήρηση και επέκταση της συλλογής, επιτρέποντας στους μαθητές να έχουν στην άμεση διάθεσή τους μια ποικιλία θεμάτων, ειδών λογοτεχνίας και σκεπτικών προσεγγίσεων. Από ποικίλες εκδόσεις παιδικών βιβλίων μέχρι περιοδικά και εγκυκλοπαίδειες, κάθε δωρεά προσφέρει ένα νέο κεφάλαιο στην εκπαιδευτική τους εμπειρία.

Επιπλέον, οι δωρεές βιβλίων αντανακλούν την αξία της σχολικής μας κοινότητας και την υποστήριξή της προς τη σχολική μας μονάδα. Μέσω της γενναιοδωρίας των ανθρώπων που συνεισφέρουν με τις δωρεές τους, η σχολική βιβλιοθήκη γίνεται ένας πολυδιάστατος χώρος που αντανακλά την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και ποικιλομορφία της κοινότητας.

Εκ μέρους των μαθητών, των μαθητριών και των εκπαιδευτικών του σχολείου, ευχαριστούμε θερμά την κα Σισμανίδου Ισαΐα, μητέρας μαθήτριας, για τη δωρεά παιδικών βιβλίων για τη σχολική μας βιβλιοθήκη και την ενίσχυσή της αξίας της και της δυναμικής της προς όφελος των μαθητών μας.