Με ιδιαίτερα μεγάλη τιμή, φέτος, ανέλαβε το σχολείο μας την κατάθεση στεφάνου για την επέτειο της 25ης Μαρτίου. Ο σημαιοφόρος, οι παραστάτες και η υπεύθυνη κατάθεσης στεφάνου με τη συνοδεία της δασκάλας τους κας Σταυρούλας Παγούρα, εκπροσώπησαν τις σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας στην τελετή της μαθητικής κατάθεσης στεφάνων που πραγματοποιήθηκε στο  Ηρώο Πεσόντων της πόλης στην Πλατεία Ωρολογίου, την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024.

Ανήμερα της επετείου, τη Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024, ο σημαιοφόρος και οι παραστάτες παρακολούθησαν τη Δοξολογία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Παλαιάς Μητρόπολης και στην τελετή κατάθεσης στεφάνων στην Πλατεία Ωρολογίου και στη συνέχεια, το τμήμα της παρέλασης του σχολείου μας παρέλασε με καμάρι και περηφάνια, με τη συνοδεία του εκπαιδευτικού φυσικής αγωγής κ. Αλεξάνδρου Δαμιανίδη.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους μαθητές μας που συμμετείχαν με περηφάνια και χαρά στις εκδηλώσεις για την επέτειο της 25η Μαρτίου, τιμώντας την μνήμη και την ιστορία της χώρας μας. Να τα χαιρόμαστε και να τα καμαρώνουμε σε κάθε εθνική επέτειο, με υγεία και χαρά!