Την Τετάρτη 3 Απριλίου 2024, στο πλαίσιο της υλοποίησης Εργαστηρίου Δεξιοτήτων, με τίτλο: “Φροντίζω το περιβάλλον”, οι μαθητές και οι μαθήτριες των Ε1 και Ε2 τμημάτων του 2ου ΔΣ Βέροιας, με τους δασκάλους τους κα Χρύσα Σκούμπα και Γιώργο Θεοδώρου οργάνωσαν μια ενδιαφέρουσα επίσκεψη στο ποτάμι της πόλης μας, τον Τριπόταμο.

Πολύτιμος σύντροφος και οδηγός τους στην όμορφη αυτή επίσκεψη ήταν ο πρόεδρος του Συλλόγου “Φίλοι του Τριποτάμου” κος Πάρης Παπακανάκης, ο οποίος τους διηγήθηκε ιστορίες της πόλης, τους έδωσε χρήσιμες πληροφορίες για το ποτάμιο οικοσύστημα του Τριποτάμου και τους μίλησε για τα φυτά, τα πουλιά και τον μικρόκοσμο του αγαπημένου μας ποταμού.

Οι μαθητές μας, στη συνέχεια, με αφορμή τον μαθητικό διαγωνισμό ζωγραφικής, φωτογραφίας και κειμένου που διενεργεί ο Σύλλογος τράβηξαν πολλές φωτογραφίες από την όμορφη αυτή περιοχή της πόλης μας δείχνοντας με αυτόν τον υπέροχο τρόπο την αγάπη τους για το ποτάμι!

Ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο “Φίλοι του Τριποτάμου” και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Πάρη Παπακανάκη για την τόσο όμορφη εμπειρία που χάρισε στους μαθητές μας και ευχόμαστε να συναντηθούμε ξανά σύντομα στο αγαπημένο μας ποτάμι.